Study Online for Cambridge English: First (FCE)

Εκπαίδευση εξ αποστάσεως


Το My iTutoring προσφέρει μαθήματα Αγγλικών μέσω διαδικτύου για το επίπεδο B2 για το δίπλωμα Cambridge English: First (FCE) .

Αποκτήστε το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 - Cambridge English: First (FCE), ή απλά μάθετε Αγγλικά, με τους ρυθμούς σας, από το σπίτι σας, τον επαγγελματικό, ή οποιοδήποτε άλλο ήσυχο, χώρο, σε οποιοδήποτε σημείο της γης!


Study and learn English B2 at your own pace and at ease!Χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία όπως γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο και ψηφιακή κάμερα, χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις υπολογιστή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα γλωσσικά εφόδια για την πληρέστερη προετοιμασία και επιτυχία στις εξετάσεις του διπλώματος Cambridge English: First (FCE) ή άλλου διπλώματος Αγγλικών επιπέδου Β2 αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ.

Στα μαθήματα αξιοποιούνται η εκπαιδευτική σειρά των Liz και John Soars, New Headway, Fourth Edition από την Oxford University Press, Authentic Examination Papers (και Past Papers), όπως και πλούσιο υποστηρικτικό υλικό. Για την πληρέστερη παρακολούθηση του προγράμματος συνίσταται η αγορά των: New Headway Upper-Intermediate B2 Student's Book, και New Headway Upper-Intermediate B2 Workbook, όπως και η πρόσβαση σε ένα καλό λεξικό.

Προσοχή! Για την επιτυχία του στόχου σας είναι απαραίτητη η πολύ προσεκτική μελέτη όλου του υλικού της ψηφιακής πλατφόρμας.

Το πρωτοποριακό και ευέλικτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδυάζει όλα τα πορίσματα της νέας παιδαγωγικής αντίληψης με τη σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκατάρτιση/ τηλεκπαίδευση (e-training) για την απόκτηση γνώσης της Αγγλικής σε επίπεδο Β2. Για όλες τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες (reading, writing, listening, speaking) παρέχονται οδηγίες και διδάσκονται αναλυτικά. Παράλληλα, με την κατάλληλη εξάσκηση έχουμε το όποιο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλες οι λύσεις των ασκήσεων Reading και Listening (όπως και όλα τα ακουστικά μέρη) υπάρχουν αναρτημένες στην πλατφόρμα για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αυτοδιδασκαλία (self-study). Οι σπουδαστές φωτογραφίζουν ή σκανάρουν τις εκθέσεις (Writing) και τις παραδίδουν ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, οι εκθέσεις επιστρέφονται με τον ίδιο τρόπο με διορθώσεις και εξατομικευμένες υποδείξεις εντός 7 ημερών. Απαραίτητη, αν και προαιρετική, κρίνεται η αμφίδρομη οπτικοακουστική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο (συνάντηση μέσω Skype) για την εξατομικευμένη εκπαιδευτική καθοδήγηση και για την πληρέστερη προετοιμασία για το μέρος των προφορικών (Speaking).

Έναρξη μαθημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.


Το αρχικό πακέτο μαθημάτων περιλαμβάνει πρόσβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα για ένα ολόκληρο έτος και δωδεκα (12), προαιρετικές, ωριαίες συναντήσεις μέσω Skype, σε ημέρες και ώρες από κοινού συμφωνημένες.

Κόστος προγράμματος*
€350

Για την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση των μαθημάτων απαιτείται επίπεδο Αγγλικών B1 (Pre-Lower ή Intermediate). Μπορείτε να κλείσετε εδώ με μιρκή επιβάρυνση (€12) ένα κατατακτήριο τεστ (placement / screening test), υπό τη φροντίδα της Hellenic American Union. Για να βρείτε μόνοι σας το επίπεδο των Αγγλικών σας, με την αξιοπιστία του Cambridge Assessment English, ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την τάξη Αγγλκών Β2 (Upper-Intermediate / τάξη Lower), παρακαλώ, συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής – φόρμα επικοινωνίας, εδώ.

*Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Με την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης, θα λάβετε και τους κωδικούς πρόσβασης στην ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα. Προσοχή! Μετά την αποστολή των κωδικών πρόσβασης δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες

My iTutoring
Κόκκινος Πύργος, 70200
www.my-itutoring.com
Υπ. Σπουδών: Ιωάννης Κων. Τζωρτζακάκης, TESOL, ΜΑ, BA Hons

Popular Posts / Δημοφιλείς Αναρτήσεις